ASSEMBLING & PACKAGING. THUIS IN HOOGEVEEN, NEDERLAND

Internationaal gerenommeerd specialist in het vakkundig assembleren, verpakken en transporteren van medische instrumenten, medische hulpmiddelen en meer.
Zoals het verpakken van producten voor de foodindustrie, waarbij de hoogst haalbare hygiëne de norm is.

EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN.

Onderzoek naar nieuwe, nog betere en betrouwbaardere verpakkingsmaterialen, productontwikkeling, technieken om te steriliseren, meedenken met – terecht – veeleisende opdrachtgevers.

Sommige producten verdienen nu eenmaal veel meer zorg en aandacht dan andere.
Onze eigen, niet onbelangrijke bijdrage aan het redden van mensenlevens.

Ons uitgangspunt: de zeldzame perfectie waar onze klanten altijd naar streven, is ons dagelijks werk. Een erg mooi vak, vinden wij.

WILT U MEER WETEN?
Maak kennis met ons toegewijde team en bekijk de buitengewoon goed geoutilleerde cleanrooms van onze hoogwaardige, schone productielocatie.
Ik ben akkoord met de voorwaarden zoals gesteld in de privacy-verklaring.

Kwaliteit

Eigen kwaliteitsafdeling voor inname en keuring van uw grondstoffen en gereed product.

Sterilisatie

Verpakken ten behoeve van sterilisatie met gammastraling of gas (EtO).

Transport

Transport gereed product naar eindbestemming.

Voorraad

Opslag en beheer van uw grondstoffen.

MACHINES EN MATERIALEN

Bij Almed zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Om nog schoner, nog efficiënter en nog gestroomlijnder te kunnen werken. Vergissingen moeten uitgesloten worden, onnodig oponthoud ook. Twee voorbeelden van recente aanwinsten in ons machinepark:
Multivac

Multivac is een horizontale dieptrek-verpakkingsmachine.

Ontwikkeld om verschillende producten blijvend steriel te verpakken: implantaten, katheters, stents, medische gereedschappen, kortom alle ‘medical devices’ die tijdens vervoer en opslag volledig beschermd dienen te blijven tot het moment waarop ze gebruikt worden.

Bij medische apparatuur en andere producten die gevoelig zijn voor contaminatie garanderen we een veilig en betrouwbaar verpakkingsproces. Maar dat niet alleen: bij kwaliteit hoort ook: reproduceerbaar en traceerbaar.

Flowpacker

De Schib Flowpacker is ontwikkeld voor het verpakken van producten in flowpacks, vanaf de vlakke folierol. Deze machines kunnen alle soorten warm en koud sealbare folie verwerken, waaronder polyethyleen folie. Het verpakkingsmateriaal wordt vlak afgewikkeld en via een vormschouder tot een buis gevormd. Zodra het product veilig op zijn plaats is in de folie, wordt de folie in de lengte geseald en daarna in de breedte. Vervolgens gesneden in individuele zakjes of losse verpakkingen per stuk.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze recentste ontwikkelingen

Neem een kijkje achter de schermen bij Almed in Hoogeveen

Dieselstraat 3
7903 AR Hoogeveen

Email: sales@almed.nl
Telefoon: +31 (0) 528 - 29 44 25
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.